Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μας έχει συνεργαστεί με Hongzheng για 5 έτη, η υπηρεσία τους είναι καλή και το προσωπικό είναι σταθερό. Το Mr.Lam με έχει εξυπηρετήσει για 5 έτη, είμαστε όπως τους φίλους. Κυρίως dihydrate χλωριδίου ασβεστίου αγοράς, αυτό έχουμε πολύ τη καλή απόδοση στη λαστιχένια βιομηχανία γαντιών. Άξιος με τους.

—— Tomo Visava

Με το παρόν έγγραφο, επιβεβαιώνουμε ότι η ποιότητα του άνυδρου σιδηρικού χλωριδίου ένα είναι υψηλή. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Syed Avais Ali

Κάτω από εδώ με, θα θέλαμε επικυρωμένος εκείνο το άνυδρο θειικό άλας νατρίου 500 τόνων παρεχόμενων το 2020, των εργασιών τόσο καλά στην υφαντική και βάφοντας βιομηχανία.

—— Torikul Zaman

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία σας & πολύ ευτυχής να σας ξέρει. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Μπιλ

Είμαι Online Chat Now

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant
94% CaCl2 Calcium Chloride Anhydrous For Chemical Desiccant
94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant 94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant 94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant

Μεγάλες Εικόνας :  94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hongzheng
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001, ISO45001, OHSAS18001
Αριθμό μοντέλου: Lhg-20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1MT
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Sandbag, 25kg/bag
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, L/C

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου Εμφάνιση: Άσπρος κοκκώδης
CAS αριθ.: 10043-52-4 Χημικός τύπος: Ca$l*Cl2
Αγνότητα: 94% υδροδιαλυτός: Διαλυμένος στο νερό
Υψηλό φως:

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2

,

Χημικό Desiccant χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2

,

ISO9001 χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2

 

Ασβεστίου χλωριδίου κοκκώδης που χρησιμοποιείται άνυδρος για να κάνει το χλωρίδιο ασβεστίου αλάτων 94% ασβεστίου

 

Εισαγωγή

 

Το άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου είναι ένα άσπρος πορώδης υαλοβερνίκωμα ή ένας κόκκος, οι οποίοι είναι εύκολοι στο deliquesce. Είναι εύκολα διαλυτό στο νερό και εκπέμπει πολλή θερμότητα. Είναι επίσης διαλυτό στην αιθανόλη και την ακετόνη. Το αναλυτικό καθαρό άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου έχει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα των χρήσεων σε βιομηχανικό και της αγροτικής παραγωγής και της καθημερινής ζωής. Παραδείγματος χάριν, λόγω αποτελεσματικό dehumidification και της moisture-proof επίδρασής του, είναι ευρέως χρησιμοποιημένο χημικό desiccant, το οποίο έχει τις σημαντικές εφαρμογές στην παρεμπόδιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, των χημικών αντιδραστηρίων, των φαρμάκων και των τροφίμων από τη μεταφορά, αποθήκευση ή χρησιμοποίηση η χημεία στη βιομηχανία, αυτό χρησιμοποιείται για να κατασκευάσει το μεταλλικό ασβέστιο και τα διάφορα άλατα ασβεστίου. Χρησιμοποιημένος ως αντιψυκτικό στη Οικοδομική Βιομηχανία για να επιταχύνει τη σκλήρυνση του σκυροδέματος και να αυξήσει την κρύα αντίσταση του κονιάματος κατασκευής. Στην αναλυτική χημεία, χρησιμοποιείται για να καθορίσει την περιεκτικότητα σε άνθρακα του χάλυβα, της γλυκόζης ολόκληρου αίματος, του ανόργανου φωσφόρου ορών και της δραστηριότητας αλκαλικών φωσφατάσεων ορών.

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant 0

 

Παράμετρος

 

Δείκτης Τυποποιημένη αξία Αξία ανίχνευσης
Περιεκτικότητα σε χλωρίδιο ασβεστίου (Ca$l*Cl2), w/% ≥94 95
Ελεύθερη βάση [ως ασβέστιο (OH) 2], w/% ≤0.25 0,15
Συνολικό αλκαλιμεταλλικό χλωρίδιο (ως ΝαCl), w/% ≤5.0 2.9
Νερό - αδιάλυτο θέμα, w/% ≤0.25 0,08
Σίδηρος (Φε), w/% ≤0.006 0,004
Αξία pH 7.5-11.0 9.3
Συνολικό μαγνήσιο (ως MgCl2), w/% ≤0.5 0,2
Θειικό άλας (ως CaSO4), w/% ≤0.05 0,04
Conslusion Κατάλληλος

 

 

Εφαρμογή

 

Το άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου δεν έχει κανένα πικρό γούστο και είναι ελαφρώς υγροσκοπικός. Η έκθεση στον αέρα είναι επιρρεπές σε deliquesce και διαλύει εύκολα το νερό. Συγχρόνως, εκπέμπει πολλή θερμότητα και μπορεί να διαλύσει το οινόπνευμα, το οξικό οξύ και το οξικό οξύ.
1. Όταν το ηλεκτρολύοντας διάλυμα ύδατος χλωριούχου νατρίου, η φάση αερίου και το χλώριο δηλητηριάζουν με αέρια παράγονται. Το χλώριο έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών στη χημική βιομηχανία, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνθέσει το πολυβινυλικό χλωρίδιο, τα φυτοφάρμακα, και το υδροχλωρικό οξύ.
2. Η προετοιμασία του μετάλλου νατρίου από κατεβάζει τη μέθοδο: η προετοιμασία του μετάλλου νατρίου αντικαθίσταται με την ηλεκτρολυτική τήξη του χλωριούχου νατρίου και του χλωριδίου ασβεστίου. Το χλωρίδιο ασβεστίου μπορεί να μειώσει το σημείο τήξης του χλωριούχου νατρίου σε κάτωθι 700°C με τη χρησιμοποίηση μιας ροής. Δεύτερος στο νάτριο, καμία ακαθαρσία δεν εισάγεται.
3. Πολλές βιολογικές αντιδράσεις απαιτούν το χλωριούχο νάτριο. Παραδείγματος χάριν, στις μοριακές λύσεις της βιολογίας, οι διάφορες διατυπώσεις λύσης περιέχουν το χλωριούχο νάτριο, και τα περισσότερα βακτηριακά μέσα πολιτισμού περιέχουν το χλωριούχο νάτριο. Είναι επίσης η πρώτη ύλη για την παραγωγή της σόδας με τη μέθοδο αμμωνία-σόδας.
4. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στις ανόργανες και οργανικές βιομηχανίες χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν το καυστικό νάτριο, το χλωρικό άλας, το υποχλωριώδες άλας, τη σκόνη λεύκανσης, την ψυκτική ουσία για τα συστήματα ψύξης, τις πρώτες ύλες για την οργανική σύνθεση και salting-out τους πράκτορες. Η χαλυβουργία χρησιμοποιεί τα φάρμακα. Η υψηλής θερμοκρασίας πηγή θερμότητας χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει ένα αλατισμένο λουτρό με το χλωρίδιο καλίου, το χλωρίδιο βάριου, κ.λπ., και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο θέρμανσης για να κρατήσει τη θερμοκρασία μεταξύ 820~960°C. Χρησιμοποιείται επίσης στο γυαλί, τη χρωστική ουσία, τη μεταλλουργία και άλλες βιομηχανίες.

 

94% χλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2 άνυδρο για χημικό Desiccant 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jessic

Τηλ.:: +86 13928889251

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα