Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μας έχει συνεργαστεί με Hongzheng για 5 έτη, η υπηρεσία τους είναι καλή και το προσωπικό είναι σταθερό. Το Mr.Lam με έχει εξυπηρετήσει για 5 έτη, είμαστε όπως τους φίλους. Κυρίως dihydrate χλωριδίου ασβεστίου αγοράς, αυτό έχουμε πολύ τη καλή απόδοση στη λαστιχένια βιομηχανία γαντιών. Άξιος με τους.

—— Tomo Visava

Με το παρόν έγγραφο, επιβεβαιώνουμε ότι η ποιότητα του άνυδρου σιδηρικού χλωριδίου ένα είναι υψηλή. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Syed Avais Ali

Κάτω από εδώ με, θα θέλαμε επικυρωμένος εκείνο το άνυδρο θειικό άλας νατρίου 500 τόνων παρεχόμενων το 2020, των εργασιών τόσο καλά στην υφαντική και βάφοντας βιομηχανία.

—— Torikul Zaman

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία σας & πολύ ευτυχής να σας ξέρει. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Μπιλ

Είμαι Online Chat Now
Ε & Α
1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd.
Οικοδόμηση έδρας
Ομάδα πωλήσεων
Χτίσιμο ομάδας διοικητικών μεριμνών
Συνεδρίαση της ομάδας διοικητικών μεριμνών
Warehouse1
Warehouse2
Warehouse3

Οικοδόμηση έδρας

Γραφείο έδρας

Ομάδα πωλήσεων

Γραφείο πωλήσεων

Χτίσιμο ομάδας διοικητικών μεριμνών

Γραφείο ομάδων διοικητικών μεριμνών

Συνεδρίαση της ομάδας διοικητικών μεριμνών

Εβδομαδιαία συνεδρίαση

Warehouse1

Αποθήκη εμπορευμάτων για τις γενικές χημικές ουσίες

Warehouse2

Αποθήκη εμπορευμάτων για τις χημικές ουσίες που για να σταλούν

Warehouse3

Αποθήκη εμπορευμάτων για τα επικίνδυνα αγαθά

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Hongzheng καθιερώθηκε το 2006 με την ισχυρή δύναμη και τις επαγγελματικούς τεχνικούς ομάδες και τον εξοπλισμό. Το Hongzheng συμμετείχε κυρίως στην πώληση και την τεχνική υπηρεσία των χημικών πρώτων υλών.
  Είμαστε προμηθευτής των πρώτων υλών για πολλές βιομηχανίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως τα λαστιχένια πλαστικά υλικά παπουτσιών, οικοδομικές υλικά και κόλλες, επεξεργασία λυμάτων, ιατρική και μεσάζοντες, επεξεργασία επιφάνειας μετάλλων, ηλεκτρολυτικοί να φωσφοριήσουμε, υφαντική εκτύπωση και βαφή, αναπαραγωγή, φυτεύοντας κ.λπ.

  Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • OEM / ODM

  Δεχόμαστε OEM&ODM, θα κάνουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, και οποιεσδήποτε προσαρμοσμένες ανάγκες μπορούν να ικανοποιηθούν.

   

   

 • Ε & Α

  Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α και μια ισχυρή αλυσίδα εφοδιασμού στον τομέα των βασικών χημικών πρώτων υλών για να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα και τα υψηλά προϊόντα σταθερότητας. Συνεργαστείτε με 90% των εσωτερικών χημικών εργοστασίων πρώτης ύλης και καθιερώστε 24 αποθήκες εμπορευμάτων σε εθνικό επίπεδο για να εξασφαλίσετε ικανοποιητικό ανεφοδιασμό. Με την υψηλής ποιότητας υπηρεσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, έχουμε καθιερώσει τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με τους πελάτες από πολλές χώρες.

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jessic

Τηλ.:: +86 13928889251

Φαξ: 86-020-22307821

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)