Αρχική Σελίδα

Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Η εμπορική Co. Hongzheng Guangzhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2006 και έχει περισσότερο από 16 έτη λειτουργίας, αποθήκευσης και μεταφοράς των χημικών πρώτων υλών. Τοποθετημένο στο κέντρο μεταφορών εδάφους, θάλασσας και εναερίου της Νότιας Κίνας, Guangzhou είναι γνωστό ως «νότια πύλη της Κίνας στον κόσμο».

Κατά τη διάρκεια των ετών, με την αξία πυρήνων «της πίστης, η αλήθεια-επιδίωξη, η καινοτομία, και win-win», η επιχείρησή μας έχουν συμμετεχθεί βαθειά στην αγορά χημικής βιομηχανίας, που προς τα εμπρός στο στόχο της πράσινων, προστασίας του περιβάλλοντος και της υψηλής τεχνολογίας, και δεσμευμένη να γίνουν επιχείρηση ναυαρχίδων στον τομέα του χημικού εμπορίου.

 

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας έχει τα μέρη οργάνωσης των αποθηκών εμπορευμάτων γύρω από την Κίνα, καθιέρωσε έναν ιδιαίτερα συμφέροντα ανεφοδιασμό και το μάρκετινγκ, σύστημα διανομής, για να παρέχει στους πελάτες τις υπηρεσίες επειγόντων στο μέγιστο βαθμό. Παρέχουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολλές γνωστές επιχειρήσεις στην Κίνα.

Κινούμαστε σταθερά προς τους σφαιρικούς εμπόρους που είναι βασισμένοι στο εμπόριο, που στηρίζεται στη βιομηχανία, σφαιρικές πωλήσεις, ολοκλήρωση του εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου, ολοκλήρωση προς τα πάνω και προς τα κάτω, με την περιεκτική προστιθεμένης αξίας δυνατότητα και τη σύνθετη ανταγωνιστικότητα.

 

Είμαστε δεσμευμένοι στη σύσταση των πολυτιμότερων και ανταγωνιστικών προϊόντων στους πελάτες μας, έτσι αναπτύσσουμε ενεργά τη συνεργασία με τις γνωστές χημικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Προκειμένου να συμβαδίσει με τα διεθνή πρότυπα και να παρασχεθούν τα καλύτερες προϊόντα και οι υπηρεσίες, η επιχείρησή μας συμβαδίζει με τη The Times. Αυτή τη στιγμή, έχουμε περάσει το διεθνές πρότυπο ISO9001 - πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης διεθνών προτύπων ISO14001 και επαγγελματική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών OHSAS18001.

 

Σαν επαγγελματική επιχείρηση πωλήσεων των χημικών προϊόντων, οδηγούμε μια επαγγελματική ομάδα ελίτ πωλήσεων, την υψηλής ποιότητας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, και πάντα την εμμονή στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας πρώτα, την υπηρεσία πρώτα», τη «ακεραιότητα» ως βάση για την επιβίωση, και τη «βιώσιμη ανάπτυξη» ως σκοπό, παρέχοντας τα υψηλής ποιότητας χημικές προϊόντα και τις υπηρεσίες κατά τρόπο αποδοτικό και αρμόδιο. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους φίλους από σε όλο τον κόσμο για να χτίσουμε έναν όμορφο κόσμο της χημικής βιομηχανίας, να αναπτυχθούμε από κοινού, να καινοτομήσουμε και να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Hongzheng ιδρύθηκε το 2006 και επικεντρώνεται στην περιοχή των χημικών πρώτων υλών για 16 χρόνια.

 

Το 2006, η Hongzheng ιδρύθηκε στο Guangzhou.

 

Το 2008, γίναμε σημαντικός προμηθευτής χημικών πρώτων υλών για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες πετρελαίου μέσω διαφόρων έργων υποβολής προσφορών.

 

Το 2010, Προκειμένου να επεκτείνουμε το εύρος των υπηρεσιών, δημιουργήσαμε εγχώριες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και επίσημο ιστότοπο και δημιουργήσαμε μια επαγγελματική ομάδα για να πουλάμε μαζί online και offline.

 

Το 2012, αποκτήσαμε την άδεια λειτουργίας επικίνδυνων χημικών ουσιών και γίναμε ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές επικίνδυνων χημικών στην Κίνα.

 

Το 2014, οι Διανομείς ανέπτυξαν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο εξωτερικό, γίναμε ο προμηθευτής πηγής εξαγωγών χημικών πρώτων υλών.

 

Το 2016, ίδρυσε μια επαγγελματική ομάδα στο εξωτερικό και συμμετείχε σε διάφορες εκθέσεις στη χημική βιομηχανία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.Ενώ επεκτείνουμε την επιχείρησή μας, έχουμε βοηθήσει πολλούς πωλητές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό να λύσουν την έλλειψη πρώτων υλών.

 

Το 2018, προκειμένου να διασφαλίσουμε επαρκή προμήθεια και συντομότερο χρόνο παράδοσης, δημιουργήσαμε αποθήκες σε διάφορες πόλεις της Κίνας.Και μέχρι στιγμής, συνολικά 24 αποθήκες στην Κίνα.

 

Από το 2020, ακολουθούμε αυστηρά τα διεθνή πρότυπα για να παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικές υπηρεσίες.Δεσμευόμαστε να γίνουμε οι κορυφαίες επιχειρήσεις προμήθειας χημικών πρώτων υλών.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Hongzheng

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις