Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧλωρίδιο ασβεστίου Ca$l*Cl2

Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μας έχει συνεργαστεί με Hongzheng για 5 έτη, η υπηρεσία τους είναι καλή και το προσωπικό είναι σταθερό. Το Mr.Lam με έχει εξυπηρετήσει για 5 έτη, είμαστε όπως τους φίλους. Κυρίως dihydrate χλωριδίου ασβεστίου αγοράς, αυτό έχουμε πολύ τη καλή απόδοση στη λαστιχένια βιομηχανία γαντιών. Άξιος με τους.

—— Tomo Visava

Με το παρόν έγγραφο, επιβεβαιώνουμε ότι η ποιότητα του άνυδρου σιδηρικού χλωριδίου ένα είναι υψηλή. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Syed Avais Ali

Κάτω από εδώ με, θα θέλαμε επικυρωμένος εκείνο το άνυδρο θειικό άλας νατρίου 500 τόνων παρεχόμενων το 2020, των εργασιών τόσο καλά στην υφαντική και βάφοντας βιομηχανία.

—— Torikul Zaman

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία σας & πολύ ευτυχής να σας ξέρει. Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Μπιλ

Είμαι Online Chat Now

Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας

Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας
Industry Grade CaCl2 Calcium Choride Prills 94% Anhydrous 10043-52-4
Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας

Μεγάλες Εικόνας :  Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Hongzheng
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO14001, ISO45001, OHSAS18001
Αριθμό μοντέλου: Lhg-20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 27MT
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Sandbag, 25kg/bag
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T

Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου Χημικός τύπος: Ca$l*Cl2
Εμφάνιση: Άσπρο μόριο Περιεχόμενο: 94/%
CAS αριθ.: 10043-52-4 Άλλο όνομα: Χλωρίδιο ασβεστίου
Υψηλό φως:

94% άνυδρο ασβέστιο Choride Ca$l*Cl2

,

10043-52-4 ασβέστιο Choride Ca$l*Cl2

,

Άσπρο ασβέστιο Choride Ca$l*Cl2 σβόλων

 

Prills 94% Choride ασβεστίου βαθμού βιομηχανίας άνυδρος σβόλος χλωριδίου Choride ασβεστίου

 

Εισαγωγή

 

Το χλωρίδιο ασβεστίου είναι ένα άλας που διαμορφώνεται από τα ιόντα χλωριδίου και τα ιόντα ασβεστίου. Το άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου έχει ισχυρό hygroscopicity και χρησιμοποιείται ως desiccant για τις διάφορες ουσίες. Επιπλέον, χρησιμοποιείται επίσης ως πρόληψη οδικής σκόνης, εδαφολογικό εδαφοβελτιωτικό, ψυκτική ουσία, καθαρίζοντας πράκτορας νερού, και ταξινομώντας πράκτορας. Είναι ένα ευρέως χρησιμοποιημένο χημικό αντιδραστήριο, μια φαρμακευτική πρώτη ύλη, μια πρόσθετη ουσία τροφίμων, μια πρόσθετη και πρώτη ύλη τροφών για την κατασκευή του μεταλλικού ασβεστίου.

 

 

Παράμετρος

 

Δείκτης Τυποποιημένη αξία Αξία ανίχνευσης
Περιεκτικότητα σε χλωρίδιο ασβεστίου (Ca$l*Cl2), w/% ≥94 95
Ελεύθερη βάση [ως ασβέστιο (OH) 2], w/% ≤0.25 0,15
Συνολικό αλκαλιμεταλλικό χλωρίδιο (ως ΝαCl), w/% ≤5.0 2.9
Νερό - αδιάλυτο θέμα, w/% ≤0.25 0,08
Σίδηρος (Φε), w/% ≤0.006 0,004
Αξία pH 7.5-11.0 9.3
Συνολικό μαγνήσιο (ως MgCl2), w/% ≤0.5 0,2
Θειικό άλας (ως CaSO4), w/% ≤0.05 0,04
Conslusion Κατάλληλος

 

 

Εφαρμογή

 

Οι κύριες χρήσεις του άνυδρου χλωριδίου ασβεστίου είναι οι ακόλουθες:

1. Χρησιμοποιημένος ως για πολλές χρήσεις desiccant, όπως η ξήρανση του αζώτου, του οξυγόνου, του υδρογόνου, του υδροχλωρίου, του διοξειδίου θείου και άλλων αερίων. Χρησιμοποιημένος ως αφυδατώνοντας πράκτορας στην παραγωγή των οινοπνευμάτων, των εστέρων, των αιθέρων και των ρητινών. Το διάλυμα ύδατος χλωριδίου ασβεστίου είναι μια σημαντική ψυκτική ουσία για τα ψυγεία και την κατασκευή πάγου. Μπορεί να επιταχύνει τη σκλήρυνση του σκυροδέματος και να αυξήσει την κρύα αντίσταση του κονιάματος κατασκευής. Είναι ένα άριστο αντιψυκτικό για την κατασκευή. Χρησιμοποιημένος ως κατά της ομίχλης πράκτορας στους λιμένες, συλλέκτες σκόνης στους δρόμους, και καθυστερούντες πυρκαγιάς υφάσματος. Χρησιμοποιημένος ως προστατευτικός και πράκτορας καθαρισμού για τη μεταλλουργία αργίλιο-μαγνήσιου. Είναι precipitant για την παραγωγή των χρωστικών ουσιών λιμνών. Χρησιμοποιημένος για την επεξεργασία και άχρηστων χαρτιών. Είναι η πρώτη ύλη για την παραγωγή του άλατος ασβεστίου.

2. Σχηματίζοντας χηλική ένωση πράκτορας θεραπεύοντας πράκτορας ανυψωτής ασβεστίου ψυκτική ουσία για το πάγωμα desiccant αντισυγκολλητικός πράκτορας μικροβιακός ανασταλτικός παράγοντας παστώνοντας πράκτορας βελτιωτής ιστού.

3. Χρησιμοποιημένος ως desiccant, συλλέκτης οδικής σκόνης, κατά της ομίχλης πράκτορας, πυρκαγιά υφάσματος - καθυστερών, συντηρητικό τροφίμων και χρησιμοποιημένος για να κάνει το αλάτι ασβεστίου

4. Χρησιμοποιημένος ως πρόσθετη ουσία λιπαντικών

5. Χρησιμοποιημένος ως αναλυτικό αντιδραστήριο

6. Χρησιμοποιείται κυρίως για την επεξεργασία του exudative οιδήματος, της εντερικής δηλητηρίασης και ουρχτηρικής colic, μαγνήσιου, κ.λπ. που προκαλούνται από τη μείωση του ασβεστίου αίματος.

7. Χρησιμοποιημένος ως fortifier ασβεστίου, θεραπεύοντας πράκτορας, σχηματίζοντας χηλική ένωση πράκτορας και desiccant στη βιομηχανία τροφίμων.

8. Desiccant που μπορεί να αυξήσει τη διαπερατότητα των βακτηριακών κυψελοειδών τοίχων. Το κοκκώδες άνυδρο χλωρίδιο ασβεστίου χρησιμοποιείται συχνά ως desiccant για να γεμίσει τον ξεραίνοντας σωλήνα. Το Macroalgae (ή τέφρα φυκιών) ξηρό με το χλωρίδιο ασβεστίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί η παραγωγή του χλωριδίου ασβεστίου σόδας μπορεί να μειώσει το σημείο ψύξης του νερού. Η διάδοση της ένυδρης ουσίας χλωριδίου ασβεστίου στο δρόμο μπορεί να αποτρέψει το παγώνοντας και αποπαγώνοντας και λειώνοντας χιόνι, αλλά το θαλασσινό νερό μετά από το λειώνοντας πάγο και το χιόνι θα καταστρέψει το χώμα και τη βλάστηση κατά μήκος του δρόμου και θα επιδεινώσει το σκυρόδεμα του δρόμου.

 

Prills 94% άνυδρο 10043-52-4 Choride ασβεστίου Ca$l*Cl2 βαθμού βιομηχανίας 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Hongzheng Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jessic

Τηλ.:: +86 13928889251

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα